Britje nog. Damn, a že spet!?😤

Pihaš, poraženo vzdihuješ na ves glas, se s pogledom izogibaš vratom, ki vodijo v sobo pogube, lotiš se resne znanstvene matematike, da preračunaš svoje možnosti, resno razmišljaš o ideji, da odpoveš vse obveznosti v planerju, ki zahtevajo, da se nekam prikažeš v krilu. Britje nog 🙄🤦‍♀

Kdo je bil glavni, ko so se odločali, da bodo dlake rastle kot gobe po največjem nalivu?🤬Bognedaj pa, da bi lasje zrastli za več kot 0,000001 centimetra v sedemintridesetih letih. The. Struggle. Is. Real.

Pa da se ne bi več blamirali in mislili, da so reklame za britvice v kakršnemkoli aspektu resnične. Nežno drsenje z britvico po nogah približno tri sekunde in potem tisti znameniti spust svilnatega robca, ki kar poetično zdrsi na tla. Sure thing. Takole izgleda scenarij skoraj vsake povprečne ženske:

👉Že sama izbira načina in iskanje notranje moči in energije, da obrijemo svoje noge je razred zase. 

👉Ponujajo nam na milijone različnih roza britvic, ki so na koncu the worst, pa še občutno dražje so kot moške (moški res rabijo boljšo britvico, da obrijejo sedem dlak, kot pa me, ki včasih napadamo goščavo zimskih nog, khm).

👉Na koncu obupamo in zgrabimo nekaj, kar se nam zdi, da bo okej.

👉Faaaaak, pozabila na peno. Okej, tole čudno milo, ki je v kopalnici že od pamti veka bo pač zaleglo.

*sledi pol ure resnih akrobacij pod tušem, da nogo vsaj približno naravnamo v položaj, kjer je možnost, da nam spodrsne, manjša. Ljudje mislijo, da ženske hodimo na jogo zaradi postave. Ahhhh if they only knew.*

👉Kje je fora, da še niso izumili britvice, ki se ji ne bi že po prvem potegu čisto vse dlačice zagozdile v reže? Od takrat naprej nikoli več ne brijejo isto. Ajde, tehnologija!?

👉 Opraviš in ponosno stestiraš tisti jeben move s svilnatim robcem, ki se gladko zatakne na prvem patchu, ki si ga pod tušem glaaaaaadko sfalila.

👉Popeniš in splaniraš vse svoje outfite s hlačami in obriješ samo pet centi nad gležnji.

Ajd👄🤯

—-
Zate razmišljava in piševa ustanoviteljica Tara in vsestransko nadarjena Klara🧡
🤘

Deli objavo ⚡🤩

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email